Zásady ochrany osobných údajov

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Spoločnosť ARTVERSUM s. r. o., so sídlom Vlčie hrdlo 20, 821 07 Bratislava, IČO: 52402118 , používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu a prispôsobenia zobrazenia webových stránok zdravienadzlato.sk. Cookies pre meranie návštevnosti webstránky a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu našej spoločnosti.

Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics a Google Adsense prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Spoločnosť ARTVERSUM s. r. o. spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok, analýzu návštevnosti a správania používateľov. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo vašom prehliadači.“

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Berte prosím v úvahu, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

1) požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

2) požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,

3) vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,

4) požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti

5) v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Ako chránime vaše údaje

Prevádzkovateľ spracováva Vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné a nevyhnutné opatrenia nielen technického alebo aj personálneho a kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany Vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

Kontakt

 +421 950 188 297
info@zdravienadzlato.sk

Inline
Inline